Колико је близу други Христов долазак?

0
11491
Прегледа
isusov drugi dolazak
Други долазак Исусов

Доћиће убрзо време антихристово, када се запрља земља од превеликих грехова. Садашње земља је гора 20 пута него када је био потоп. Тргнимо се драга браћо и сестре, покајмо се и опростимо другима, док не буде касно. Живот на земљи је пролазан, заслужимо вечно Царство Небеско.

Не примајте печат антихристов.. Ко прими печат биће седам пута гладнији и жеднији, а онај ко је уз Христа – биће му довољна једна лиска са гране за месец дана.
Наше човечанство прописано 8000 година.. Време полако куца и откуцава.. А ми само постајемо гори и гори. Запостављамо наше храмове, нема молитве… А вера је драга браћо и сестре оно што нас чува и Дух Свети који обитава изнад наше земље.  Нашим греховима ћемо отерати Дух Свети и оставити слободан пут антихристу да хара земљом и душама нашим.

Не дозволите да вас преваре демонске замке.. Читајте свето писмо и псалтир из њега проистиче свака чистота и мудрост. Бог нам шаље стално опомене, искушења да се вратимо на прави пут, а ми смо као стадо без свог пастира.

„Небо и земља проћи ће, али речи моје неће проћи. А о дану томе или о часу нико не зна, ни анђели на небу, ни син, до једино Отац.“ (Мр.13.-32,33)

Када ће доћи антихрист?

Када икона Богородице оде са Свете Горе, знајте да је дошло време антихриста. Он се већ родио и чека своје време да завлада земљом и нашим умовима. Све што је забрањено биће дозвољено сваки грех биће дозвољен, људи ће се селити из места у место и питати “ Да ли овде има Господа“!;

Мора ће прокључати и испарити, сунце ће се помрачити и месец своју светлост изгубити. И звезде ће спадати са неба и силе небеске покренути се. Јешћу једни друге као лешинари (Односи се на оне који приме антихристов печат). Рећиће људи: „Устаните мртви да легнемо ми живи“!

Знајте драга браћо, син Давидов неће доћи са земље, он се већ вазнео на Небеса, Његов долазак ће бити као прасак или муња која ће се прострети од Истока до Запада.

Срби су Божански народ,који су претрпели велика разарања и сачували своју отаџбину, јер их је држала вера и чувале мошти наших владара, светитеља.

Чувајте се хришћани моји, јер ћете многе патње претрпети, ко истраје до краја тај ће заслужити Царство Небеско.

Не дозволите да вашим умом завладају демони, већ да вашим срцима зацарује љубав Божанска.

Учите се трпљењу, смирењу. Немојте се уздати у људе,уздај се у свог Господара, Он вас никада неће издати.

Нико није као Бог, колико год пута паднемо Он нас подиже и јача нас све више, и нико више не прашта ваше грешке као Господ.

Благо ономе, коме је опроштена кривица, коме је грех покривен.
Благо човеку, коме Господ не прима грехе и у чијем духу нема лукавства. (Псалам 31.)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here