Не одустај Бог је увек уз тебе!

0
4937
Прегледа
ne odustaj Bog je uvek uz tebe

Ово су докази да Бог никада не одустаје од тебе немој ни ти од себе…

Онда када си био уморан од свега и ниси имао снаге за нови дан, када ти се чинило да је твој живот постао један непрегледни тунел где ниси више видео светло на крају, зачудио си се одакле си одједном пронашао мали комадић снаге који ти је вратио вољу у живот.

Онда када те људи око тебе по сто пута напусте и разочарају, када слажу на тебе свакаква зла, када те толико повреде да се на старој рани створи нова рана, немој размишљати о томе како ћеш им вратити истом мером.

Ако скупиш снаге и препустиш свој одговор Богу – Бог ће ти дати оно што ти највише недостаје – унутрашњи мир али и залечење свих твојих рана.

И онда када не успеш доћи до својих циљева, било да размишљаш да су превелики за тебе, било да је толико препрека да немаш снаге да се бориш са сваком од њих, а онда се одједном нађе нови пут и нови полет, и чини ти се као да си испочетка почео, тада схваташ да све то што чиниш није само твоје дело већ да Бог подупире твоја леђа, Бог ти даје своју снагу и сваки проблем постаје изазов који те води у бољу будућност.

Сва она лоша времена која си прошао, све оне трагедије које си преживео, сви они бродоломи у којима си се нашао, чинили су да помислиш да си сам, да никог нема у твојим тешким данима, али знак да си био јачи од њих је знак да се Бог нашао у твојој причи да те подигне из пораза и покаже ти нови пут.

То су докази да Бог никада не одустаје од тебе јер му значиш и јер те треба за нешто што само ти можеш направити.

Веруј му, верује и он у тебе!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here