Правила коришћења

Портал putevimapravoslavlja.info својим посетиоцима омогућава приступ различитим садржајима који укључују разне информације о православним светињама у Србији и свету. Поједине текстове прикупљамо од наших посетилаца и самим тим не одговарамо за тачност тих података.

Подаци које прикупљамо од наших посетилаца.

Лични индентификациони подаци

Личне податке које прикупљамо путем нашег сајта односе се на податке који се пикупљају путем контакт форме и форме за коментарисање наших текстова. Корисник ове личне податке својевољно оставља на нашем сајту.

Коментари које поставите на текстове пролазе кроз спам систем „Akismet Anti-Spam“, више о његовој заштити приватности прочитајте овде.

Идентификациони подаци који нису личне природе

Ови подаци се прикупљају приликом уласка на наш веб сајт. Самом посетом нашег сајта ви прихватате прикупљање података који нису личне природе и које углавном служе за побољшање ваше интеракције са сајтом. Податке које прикупљамо се односе на претраживач који користите, оперативни систем, провајдер и друге сличне информације.

Где чувамо ваше податке 

Податке о личности прикупљамо и чувамо унутар наше мејл листе и унутар нашег система за чување ваших коментара са чланака. Подаци које сте унели у форму коментара се чувају на неодређено време.

Дељење личних података

Портал не продаје или изнајмљује ваше податке другим лицима.

Права корисника 

У складу са новом GDPR регулативом корисник има право да у сваком тренутку затражи:
– трајно брисање његових података из наше базе или емаил листе
– увид о подацима које је оставио на нашем веб сајту

Ваше прихватање ових услова

Коришћењем овог сајта, прихватате ову политику. Ако се не слажете са овом политиком, молим Вас да не користите наш сајт.