Сваки нови дан ти је дарован од Бога јер си потребан у нечијем животу

0
3069
Прегледа
svaki novi dan je dar
Фото: pixabay.com

Немој се затворити само у себе, питати се да ли живот има смисла и зашто су људи једни другима тако далеки?

Када се отвориш схватит ћеш да живот има смисла јер неко покрај тебе треба твоју утеху, твоју лепу реч, осмех или загрљај.

Ако схватиш да је твој данашњи дан део много већег Божјег плана другачије ћеш живети.

Нећеш више чекати ко ће се теби први јавити, шта ће ти ко понудити, ко ће те негде позвати, већ ћеш сам преузети иницијативу.

Хришћанин није онај који чека неко идеално време да би се покренуо, хришћанин зна да је садашњи тренутак идеалан тренутак да би Бог кроз њега нешто направио.

Само онда када му се стави на располагање, само онда када каже „Ево ме, ту сам и направи од мене Боже оно што мислиш да је најпотребније овом свету.

Бог ти даје овај дан да након њега свет више не буде исти. Истина је да неће све бити идеално, да неће сви само чекати тебе да дођеш и да им објавиш нешто фасцинантно.

sreca-cvece-dete
Фото: pixabay.com

Биће и оних који ће ти потурати ногу, оних који ће те понижавати и ругати се ономе што радиш, али успркос њима мораш ићи напред и наставити с оним што радиш.

Када схватиш да је твој данашњи дан део много већег Божијег плана другачије ћеш распоредити своје време, јасније размишљати о приоритетима и другачије живети живот.

Прочитај и ово: 7 духовних закона који мењају ваш живот

Сваки нови дан који ти Бог даје постаће за тебе једна велика прилика да у свету око тебе буде мање суза, мање разочарења и мање повреда.

Колико год мислио да си мален и да не можеш много, када се предаш у Божје руке, Бог ће од тебе учинити велике ствари. Поверуј и видећеш!

Прочитај и ово: Не одустај Бог је увек уз тебе!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here