Koliko je blizu drugi Hristov dolazak?

0
13106
Pregleda
isusov drugi dolazak
Drugi dolazak Isusov

Doćiće ubrzo vreme antihristovo, kada se zaprlja zemlja od prevelikih grehova. Sadašnje zemlja je gora 20 puta nego kada je bio potop. Trgnimo se draga braćo i sestre, pokajmo se i oprostimo drugima, dok ne bude kasno. Život na zemlji je prolazan, zaslužimo večno Carstvo Nebesko.

Ne primajte pečat antihristov.. Ko primi pečat biće sedam puta gladniji i žedniji, a onaj ko je uz Hrista – biće mu dovoljna jedna liska sa grane za mesec dana.
Naše čovečanstvo propisano 8000 godina.. Vreme polako kuca i otkucava.. A mi samo postajemo gori i gori. Zapostavljamo naše hramove, nema molitve… A vera je draga braćo i sestre ono što nas čuva i Duh Sveti koji obitava iznad naše zemlje.  Našim grehovima ćemo oterati Duh Sveti i ostaviti slobodan put antihristu da hara zemljom i dušama našim.

Ne dozvolite da vas prevare demonske zamke.. Čitajte sveto pismo i psaltir iz njega proističe svaka čistota i mudrost. Bog nam šalje stalno opomene, iskušenja da se vratimo na pravi put, a mi smo kao stado bez svog pastira.

„Nebo i zemlja proći će, ali reči moje neće proći. A o danu tome ili o času niko ne zna, ni anđeli na nebu, ni sin, do jedino Otac.“ (Mr.13.-32,33)

Kada će doći antihrist?

Kada ikona Bogorodice ode sa Svete Gore, znajte da je došlo vreme antihrista. On se već rodio i čeka svoje vreme da zavlada zemljom i našim umovima. Sve što je zabranjeno biće dozvoljeno svaki greh biće dozvoljen, ljudi će se seliti iz mesta u mesto i pitati “ Da li ovde ima Gospoda“!;

Mora će proključati i ispariti, sunce će se pomračiti i mesec svoju svetlost izgubiti. I zvezde će spadati sa neba i sile nebeske pokrenuti se. Ješću jedni druge kao lešinari (Odnosi se na one koji prime antihristov pečat). Rećiće ljudi: „Ustanite mrtvi da legnemo mi živi“!

Znajte draga braćo, sin Davidov neće doći sa zemlje, on se već vazneo na Nebesa, Njegov dolazak će biti kao prasak ili munja koja će se prostreti od Istoka do Zapada.

Srbi su Božanski narod,koji su pretrpeli velika razaranja i sačuvali svoju otadžbinu, jer ih je držala vera i čuvale mošti naših vladara, svetitelja.

Čuvajte se hrišćani moji, jer ćete mnoge patnje pretrpeti, ko istraje do kraja taj će zaslužiti Carstvo Nebesko.

Ne dozvolite da vašim umom zavladaju demoni, već da vašim srcima zacaruje ljubav Božanska.

Učite se trpljenju, smirenju. Nemojte se uzdati u ljude,uzdaj se u svog Gospodara, On vas nikada neće izdati.

Niko nije kao Bog, koliko god puta padnemo On nas podiže i jača nas sve više, i niko više ne prašta vaše greške kao Gospod.

Blago onome, kome je oproštena krivica, kome je greh pokriven.
Blago čoveku, kome Gospod ne prima grehe i u čijem duhu nema lukavstva. (Psalam 31.)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here