Pravila korišćenja

Portal putevimapravoslavlja.info svojim posetiocima omogućava pristup različitim sadržajima koji uključuju razne informacije o pravoslavnim svetinjama u Srbiji i svetu. Pojedine tekstove prikupljamo od naših posetilaca i samim tim ne odgovaramo za tačnost tih podataka.

Podaci koje prikupljamo od naših posetilaca.

Lični indentifikacioni podaci

Lične podatke koje prikupljamo putem našeg sajta odnose se na podatke koji se pikupljaju putem kontakt forme i forme za komentarisanje naših tekstova. Korisnik ove lične podatke svojevoljno ostavlja na našem sajtu.

Komentari koje postavite na tekstove prolaze kroz spam sistem „Akismet Anti-Spam“, više o njegovoj zaštiti privatnosti pročitajte ovde.

Identifikacioni podaci koji nisu lične prirode

Ovi podaci se prikupljaju prilikom ulaska na naš veb sajt. Samom posetom našeg sajta vi prihvatate prikupljanje podataka koji nisu lične prirode i koje uglavnom služe za poboljšanje vaše interakcije sa sajtom. Podatke koje prikupljamo se odnose na pretraživač koji koristite, operativni sistem, provajder i druge slične informacije.

Gde čuvamo vaše podatke 

Podatke o ličnosti prikupljamo i čuvamo unutar naše mejl liste i unutar našeg sistema za čuvanje vaših komentara sa članaka. Podaci koje ste uneli u formu komentara se čuvaju na neodređeno vreme.

Deljenje ličnih podataka

Portal ne prodaje ili iznajmljuje vaše podatke drugim licima.

Prava korisnika 

U skladu sa novom GDPR regulativom korisnik ima pravo da u svakom trenutku zatraži:
– trajno brisanje njegovih podataka iz naše baze ili email liste
– uvid o podacima koje je ostavio na našem veb sajtu

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš sajt.