Ne odustaj Bog je uvek uz tebe!

0
8316
Pregleda
ne odustaj Bog je uvek uz tebe

Dokazi da je Bog uz tebe

Ovo su dokazi da Bog nikada ne odustaje od tebe nemoj ni ti od sebe…

Onda kada si bio umoran od svega i nisi imao snage za novi dan, kada ti se činilo da je tvoj život postao jedan nepregledni tunel gde nisi više video svetlo na kraju, začudio si se odakle si odjednom pronašao mali komadić snage koji ti je vratio volju u život.

Onda kada te ljudi oko tebe po sto puta napuste i razočaraju, kada slažu na tebe svakakva zla, kada te toliko povrede da se na staroj rani stvori nova rana, nemoj razmišljati o tome kako ćeš im vratiti istom merom.

Ako skupiš snage i prepustiš svoj odgovor Bogu – Bog će ti dati ono što ti najviše nedostaje – unutrašnji mir ali i zalečenje svih tvojih rana.

Bog je uvek uz tebe

I onda kada ne uspeš doći do svojih ciljeva, bilo da razmišljaš da su preveliki za tebe, bilo da je toliko prepreka da nemaš snage da se boriš sa svakom od njih, a onda se odjednom nađe novi put i novi polet, i čini ti se kao da si ispočetka počeo, tada shvataš da sve to što činiš nije samo tvoje delo već da Bog podupire tvoja leđa, Bog ti daje svoju snagu i svaki problem postaje izazov koji te vodi u bolju budućnost.

Sva ona loša vremena koja si prošao, sve one tragedije koje si preživeo, svi oni brodolomi u kojima si se našao, činili su da pomisliš da si sam, da nikog nema u tvojim teškim danima, ali znak da si bio jači od njih je znak da se Bog našao u tvojoj priči da te podigne iz poraza i pokaže ti novi put.

To su dokazi da Bog nikada ne odustaje od tebe jer mu značiš i jer te treba za nešto što samo ti možeš napraviti.

Veruj mu, veruje i on u tebe!

Pročitajte: 7 duhovnih zakona koji menjaju vašu sudbinu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here