Највеће епидемије су увек утихнуле наилазећи на невидљиве силе

0
6042
Прегледа
crkvena zvona pobedjuju viruse
Фото: pixabay.com

Највеће епидемије које су некада харале на Блиском Истоку, увек би долазећи до југа старе Русије утихнуле.

Невидљиви штит који је чувао огромна руска пространства били су манастири, цркве, тамјан и звоњење. Симфонија звона епидемије је једноставно заустављала, одбијала и уништавала.

До 1918. године у Русији је било 80 000 цркава и 1 250 манастира.
И као што ниједан човек на свету нема исти ДНК-а, тако ниједно звоно нема исти ДНК-а у мелодији, а када би сва звона зазвонила у исто време, звук једног звона претапао би се и везао са другим звоном и тако се над Русијом стварало веома јако заштитно поље.

Тамјан, црквена музика а нарочито звоњава црквених звона благотворно делује на људско здравље.

Црквена звона убијају вирусе

Давно су научници у руским лабораторијама утврдили да осцилација ултразвучног дијапазона црквених звона одбија бациле куге, вируса и других инфективних обољења која се преносе ваздухом.

Истраживања на терену су показала да је дванаестооктавна звучна симфонија звона која су звонила у манастирима Задонски, Данилов и Стејски, на растојању од 17 километара уништавала све патогене микроорганизме.

А када су научници истраживали околину Јелохолске Саборне цркве у време Васкрса када је звонило велико звоно, доказано је да је уништен вирус грипа.

Звоњење је створено Божанским снагама ради јачања природне звукосфере.
Божија снага је безгранична а његове могућности су бескрајне, а звук звона је наш зов за Божију помоћ. Звуком звона ми величамо Божију славу али га и молимо за помоћ када смо у великој невољи.

У цркви Рођења Пресвете Богородице у Приједору 2008. године након светковања Огњене Марије звона су сама зазвонила.

Њихов звук громко одјекује и у књижевности рукописима насталих из пера Ернеста Хемингвеја, Виктора Игоа, Алексе Шантића, Иве Андрића…

Митрополит Амфилохије тренутно покушава код архијерејских протопрезвитера покренути акцију да у наредним данима звона на свим храмовима звоне од 08:00 до 20:00 часова, у временским интервалима од 2 часа.

Амфилохије се води управо сведочанствима древних црквених предања о звоњави звона за време највећих епидемијама, што би нама у овом тренутку било најпотребније.

Прочитајте: Кађење куће обављајте редовно

Нису без разлога пре 4 дана на Светој Гори звонила сва звона истовремено.
На Светој Гори Атонској живе људи много мудрији од нас, вековима…

Нажалост, извесно је да акција „Хоћемо црквена звона у 8 ујутру“ неће заживети у целости, јер је неће дозволити „зналци“ овога света. Како симфонија звона има снагу да зауставља разне вирусе, исто тако пркоси и омета неке савремене таласе…

Штетност 5Г мреже

Црквена звона ометају и рад 5Г мреже, звоно прави своје фреквентно поље које које смета ултра кратким микроталасима 5Г мреже. Исто као што овој мрежи сметају и храст и платан које помахнитало секу по целој Србији.

Немилосрдна сеча и радикално орезивање дрвећа не јењавају.

Тестера је прво радила тихо а затим све гласније. На Новом Београду крајем јануара у Блоку 21 посечена је једна од најстаријих врба у граду, а Калемегдан и Ушће су за врло кратко време остали без 150 стабала.

Милиметарски таласи ове мреже морају бити постављени на високе релеје бар 3 метра изнад крошње дрвећа или једноставно на овакав начин елиминисати све препреке у простирању сигнала.

Ова појава је у последњих годину дана присутна у све више европских престоница, где се под изговором подмлађивања дрвореда секу здрава стабла и припремају терен за мрежу пете генерације и торњеве смрти.

Први град на свету који је у потпуности био покривен овим торњевима и 5Г мрежом је Вухан…

Зато сви заједно чувајте и свим средствима браните дрво испред ваших прозора и зграда јер ће оно у будућности бранити вас.

Упоредо са сечом вишевековног дрвећа, разне НВО организације покренуле су акцију „И ја желим миран живот.“ Наиме, ради се о томе да људи који имају „проблем“ са буком с верског објекта све тужбе сједине у једну и онда судски постепено траже забрану звоњења.

Током Првог светског рата окупаторима је понестајало залиха жељеза потребног ратној индустрији. Тада су скинута многа звона која су истопљена и претворена у топове.

Звона данас не испаљују топовско ђуле, она причају неким другим језиком но тада, а када се зачују то у ствари анђели затрубе у трубе.

Прочитајте: Молитва за избављење од заразних болести

Звоњава у дужини трајања три Оченаша, кроз громки звук векова поручује да не постоји епидемија која се не може победити…

Прочитајте: Молитва за здравље светим врачевима Козми и Дамјану

Пише: Деан РС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here