Svaki novi dan ti je darovan od Boga jer si potreban u nečijem životu

0
5097
Pregleda
svaki novi dan je dar
Foto: pixabay.com

Nemoj se zatvoriti samo u sebe, pitati se da li život ima smisla i zašto su ljudi jedni drugima tako daleki?

Kada se otvoriš shvatit ćeš da život ima smisla jer neko pokraj tebe treba tvoju utehu, tvoju lepu reč, osmeh ili zagrljaj.

Ako shvatiš da je tvoj današnji dan deo mnogo većeg Božjeg plana drugačije ćeš živeti.

Nećeš više čekati ko će se tebi prvi javiti, šta će ti ko ponuditi, ko će te negde pozvati, već ćeš sam preuzeti inicijativu.

Hrišćanin nije onaj koji čeka neko idealno vreme da bi se pokrenuo, hrišćanin zna da je sadašnji trenutak idealan trenutak da bi Bog kroz njega nešto napravio.

Samo onda kada mu se stavi na raspolaganje, samo onda kada kaže „Evo me, tu sam i napravi od mene Bože ono što misliš da je najpotrebnije ovom svetu.

Bog ti daje ovaj dan da nakon njega svet više ne bude isti. Istina je da neće sve biti idealno, da neće svi samo čekati tebe da dođeš i da im objaviš nešto fascinantno.

sreca-cvece-dete
Foto: pixabay.com

Biće i onih koji će ti poturati nogu, onih koji će te ponižavati i rugati se onome što radiš, ali usprkos njima moraš ići napred i nastaviti s onim što radiš.

Kada shvatiš da je tvoj današnji dan deo mnogo većeg Božijeg plana drugačije ćeš rasporediti svoje vreme, jasnije razmišljati o prioritetima i drugačije živeti život.

Pročitaj i ovo: 7 duhovnih zakona koji menjaju vaš život

Svaki novi dan koji ti Bog daje postaće za tebe jedna velika prilika da u svetu oko tebe bude manje suza, manje razočarenja i manje povreda.

Koliko god mislio da si malen i da ne možeš mnogo, kada se predaš u Božje ruke, Bog će od tebe učiniti velike stvari. Poveruj i videćeš!

Pročitaj i ovo: Ne odustaj Bog je uvek uz tebe!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here